Werk zoeken doe je samen – kom naar Walk&Talk! In Bibliotheek Borger

Zoekt u werk, wilt u van werk veranderen of bent u op zoek naar inspiratie voor het vervolg van uw loopbaan, kom dan naar Walk & Talk. Praat met andere werkzoekenden, breid uw netwerk uit en stel vragen aan elkaar en aan de gastsprekers.

Op donderdag 25 april kan iedereen die op zoek is naar werk elkaar in de Bibliotheek Borger ontmoeten tijdens een Walk&Talk bijeenkomst. Met deze maandelijkse netwerkbijeenkomsten geeft de Bibliotheek werkzoekenden een kans om elkaar op een hele laagdrempelige manier te ontmoeten, te netwerken en kennis en ervaringen te delen. Tijdens elke Walk & Talk krijgen deelnemers praktische tips over bijvoorbeeld het maken van een goed CV, (via LinkedIn) solliciteren en netwerken. Er worden regelmatig gastsprekers uitgenodigd, maar bovenal leren de deelnemers van elkaar.

De Walk&Talk bijeenkomst wordt ook wel dé koffiepauze voor werkzoekenden genoemd. Het zorgt even voor een rustpunt in de intensieve zoektocht naar een nieuwe baan.

Het thema van deze bijeenkomst zal zijn: ‘Geloof in jezelf' door Janien Leeuwerke. 

Bij deze maandelijkse koffiepauze is iedereen die op zoek is naar (ander) werk van harte welkom.

Deze bijeenkomsten vinden elke laatste donderdag van de maand van 10.00 – 12.00 uur plaats in de Bibliotheek Borger, Molenstraat 3e. Aanmelden kan (hoeft niet) via g.uil@biblionetdrenthe.nl